Oletko valmis ottamaan

haasteen vastaan?

Treenaa Personal Trainerisi kanssa elokuussa! Jokaista neljää elokuun aikana toteutunutta PT-treeniä vastaan, saat palkinnoksi* yhden ylimääräisen PT-tapaamisen.

Treenaa ahkerasti, niin palkitsemme sinut!

Harjoittelu PT:n kanssa on sijoitus omaan terveyteesi ja antaa harjoittelullesi boostia kohti tavoitteitasi. Haluamme palkita sinua ahkerasta harjoittelusta, joten annamme sinulle yhden (1) ylimääräisen PT-tapaamisen jokaista neljää elokuun aikana toteutunutta PT-treeniä vastaan.

Miten tämä toimii?

Tämä tarjous on määräaikainen, ja käynnissä elokuun ajan. Kun olet treenannut PT:si kanssa neljä PT30-, PT60- tai PTDuo-tapaamista, saat jokaista neljää tapaamista kohden yhden ylimääräisen PT-tapaamisen palkinnoksi*.


Mitä enemmän treenaat - sitä enemmän saat

Palkintotapaamisia on mahdollista saada myös enemmän. Tarkoittaa sitä, että jos treenaat PT:si kanssa elokuun aikana kahdeksan kertaa, saat kaksi ylimääräistä PT-tapaamista. 3 ylimääräistä PT-tapaamista saat jos treenaat 12 kertaa PT:si kanssa.


Ehdot

*Palkinnoksi saamasi PT-tapaamiset ovat kestoltaan yhtä pitkiä ja saman tasoisia kuin suorittamasi PT-tapaamiset. Esimerkiksi: jos käyttämäsi PT-tapaamiset ovat PT60 tasolla 4, saat palkinnoksi yhden (1) PT60-tapaamisen tasolta 4. Palkinnoksi saamasi PT-tapaaminen on voimassa 1.9.2020 alkaen.