Les Mills Virtual -tunnit

Virtuaaliryhmäliikuntatarjontamme laajenee valituilla Les Mills Virtual -tunneilla 17.6.2019! Les Mills Virtual -tunnit ovat saavuttaneet valtavan suosion ympäri maailman ja nyt sinulla on mahdollisuus treenata virtuaalisesti suosikkituntisi parissa myös ELIXIAlla!

Les Mills Virtual -tunnit ovat laadukkaita, tarkkaan suunniteltuja ja monelle liveohjatuista tunneista entuudestaan tuttuja. Les Mills -huippuohjaajat luovat sinulle valkokankaan välityksellä liikuntaelämyksen, johon jo miljoonat ihmiset ympäri maailman ovat rakastuneet.

Virtuaalituntivalikoimastamme löytyvät 17.6. alkaen seuraavat Les Mills -tunnit:

Les Mills BODYPUMP® Virtual 

Maailman yhdellä suosituimmista lihaskuntotunnilla treenataan lihaskestävyyttä hyödyntäen levytankoa, käsipainoja sekä kehonpainoa. Voit vaihdella tunnin intensiteettiä valitsemalla kevyempiä sekä raskaampia painoja. Tarvittavat välineet: Step-lauta, levytanko ja painokiekot, käsipainot sekä jumppamatto.

Les Mills BODYCOMBAT® Virtual 

Taistelulajeista vaikutteita saanut, ilman kontaktia oleva korkean intensiteetin kamppailutunti. Hyppää karaten, taekwondon, Kung-Fun sekä thainyrkkeilyn maailmaan ja löydä sisäinen taistelijasi. Tunnille voi osallistua kuka tahansa, kuntotasosta riippumatta ja kokemusta kamppailulajeista ei vaadita. Pura stressiä, pidä hauskaa ja taistele itsesi huippukuntoon BodyCombat -tunnilla. 

Les Mills BODYBALANCE® Virtual 

Yhdistelmä joogaa, Tai Chitä ja Pilatesta. Tunnilla keskitytään kehonhallintaan sekä -huoltoon. Hengitystekniikka, keskittyminen, harkitut liikesarjat ja asennot auttavat tekemään kehostasi vahvemman ja liikkuvamman. Tunnin päämääränä on luoda tasapaino kehon ja mielen välille.

Les Mills SH'BAM® Virtual 

SH'BAM®-tunti on vauhdikas tanssitunti, jossa jammaillaan erilaisten tanssityylien tahtiin. Tanssikokemusta ei tarvitse olla lainkaan, mutta halu hullutella ja nauttia hikisestä menosta on suositeltavaa. Tunti sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin kuntoilijalle. Dance like nobody's watching!

Les Mills CXWORX® Virtual 

Nopea ja tehokas treeni 30 minuutissa. Parantaa funktionaalista voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Tunti opettaa treenaamaan keskivartalon lihaksia oikein ja lisää ymmärrystä core-lihaksiston tärkeydestä terveydelle. Motivoi ja haastaa sinua. Otatko haasteen vastaan?

Les Mills RPM® Virtual

Sisäpyöräilyalueella järjestettävät RPM -virtuaalipyöräilytunnit vievät sinut mukaansatempaavan musiikin siivittämänä ylämäkiajoon vuorten huipuille, kevyempään ajoon tasamaalle sekä kovan intensiteetin sprinttiosuuksiin. Tunnilla säätelet itse pyörän vastusta ammattitaitoisen virtuaaliohjaajan opastuksella. 

Milloin pystyn osallistumaan tunneille?

Virtuaalitunteja on aikataulutetusti ryhmäliikuntalukujärjestyksessä, mutta halutessasi ryhmäliikuntasalin ollessa vapaana, voit myös itse käynnistää haluamasi virtuaalitunnin. Jotta voit osallistua virtuaalitunneille tulee sinulla olla jäsenyydessäsi ryhmäliikuntatuntien käyttöoikeus.

Les Mills Virtual -tuntien kestot ovat lajista riippuen 30, 45 tai 60 minuuttia. Tuntien ohjauskielenä on englanti. Virtuaalitunnit sopivat hyvin kaiken tasoisille treenaajille, joten tule rohkeasti kokeilemaan! 

Virtuaaliryhmäliikuntatunnit eivät ole varattavissa, vaan voit osallistua tunnille saapumalla paikan päälle keskukseen.

HUOM! Ma-pe klo 14:00-15:00 & la klo 9:00-10:00 ryhmäliikuntasaleissa on siivousaika, jolloin tunteja ei voi hyödyntää omatoimisesti.

Les Mills Virtual -ryhmäliikuntatunteja löydät seuraavista
ELIXIA-keskuksista:

Helsinki

ELIXIA Sörnäinen
ELIXIA Viikki
ELIXIA Töölö

Espoo

ELIXIA Suomenoja

Vantaa

ELIXIA Myyrmäki

Tampere
ELIXIA Linnainmaa