Ohjeita jäsenyyteen liittyen keskuksien ollessa suljettuna

Keskusten ollessa suljettuna käytössäsi on ELIXIAn digitaalinen jäsenyys hintaan 14,90 €/kk 26.3.2020 alkaen. Ajalla 12.3.-25.3.2020 jäsenyys on ollut tauolla. Olemme lähettäneet digitaalisesta jäsenyydestä ja/tai muista hyvitysvaihtoehdoista jäsentiedotteen sähköpostitse tai tekstiviestillä 30.3.2020. Jos viesti ei ole tullut sinulle perille, tarkistathan myös roskapostikansion. 

Jäsenyytesi palautuu automaattisesti samanlaiseksi kuin ennen sulkemista, kun keskuksemme jälleen avataan. Suosittelemme hyödyntämään Online Training ja Live ryhmäliikuntatunteja väliaikaisen sulun aikana.

 

Digitaalisella jäsenyydellä käytössäsi ovat:

✔ 119 erilaista Online-treeniä – joogaa, voima- ja kestävyystreenejä ja tanssia.
✔ Ohjattuja live-treenejä joka päivä, niin pitkään kuin joudumme olemaan suljettuina. 
✔ Ääniohjattuja treenejä – mindfulness ja meditaatio tai kuuntele vaikka juoksuharjoitteet samalla kuin juokset.
✔ Online-treenejä koko perheelle. 
✔ Yli 100 treeniohjelmaa joista valita – voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. 
✔ Lyhyitä joogaharjoituksia, joilla kehität liikkuvuutta ja rentoudut.
✔ SATSin ja psykologi Carina Carlin kehittämä eksklusiivinen audio-ohjelma: 12 askelta parempaan mielenhallintaan.
✔ Audio-ohjelma itsensä kehittämiseen, kuinka selviytyä eristyksissä itsesi kanssa ja kuinka pärjätä parisuhteessa, kun molemmat ovat jatkuvasti kotona – ohjelma on tehty yhteistyössä norjalaisen lääkärin Ole Petter Hjellen kanssa.

Online Training – palvelusta löydät 119 erilaista treeniä ja voit myös osallistua Live-tunteihin. Osassa keskuksistamme voit treenata Personal Trainerin kanssa ulkona. Olethan yhteydessä omaan ELIXIA-keskukseesi tiedustellessasi ulkotreenejä PT:n kanssa. 

Seuraamme tilannetta ja odotamme Suomen hallituksen lisäohjeistuksia liikuntakeskuksia kohtaan. Ilmoitamme jäsenviestillä ja verkkosivuilla mahdollisista muutoksista tilanteeseen. Tällä hetkellä keskuksemme ovat suljettuina ainakin 13.4.2020 asti.

Jäsenyys on mahdollista jäädyttää 26.3.2020 alkaen ilman dokumenttia ja jäädytysmaksua siihen saakka, kunnes keskukset taas avataan. Jäädytyksen aikana ei ole mahdollista käyttää digitaalisia palveluitamme kuten Online Training - ja Live Stream -treenejä. Jos haluat jatkaa harjoittelua digitaalisella jäsenyydellä, se on mahdollista hintaan 14,90 €/kk.

 

Jäsenyyden jäädytys pidentää jäseyyden sitoutumisaikaa normaalien jäsenehtojemme mukaisesti jäädytyksen keston ajan. Jos jäsenyytesi on ollut jäädytettynä ennen keskusten sulkemista, jäädytyksen kestoa on automaattisesti pidennetty keskusten avaukseen asti.

Kyllä. Muistathan, että mikäli kyseessä on jäsenyyden päivitys alempaan jäsenyystasoon, astuu muutos voimaan vasta seuraavan kalenterikuukauden loputtua.

Pyydämme sinua ystävällisesti tällä hetkellä maksamaan vastaanottamasi laskun tavalliseen tapaan. Mahdolliset hyvitykset huomioidaan tulevissa laskutuksissa. Olemme lähettäneet kaikille jäsenillemme sähköpostia hyvityksiin liittyen. Toivottavasti olet toiminut hyvityksen suhteen sähköpostista löytyvien ohjeiden mukaisesti.

Olemme lähettäneet sinulle erillisen viestin 30.3. koskien hyvityksistä ajalla 26.3-13.4.2020. Tarkistathan, että omat yhteystietosi ovat ajan tasalla. Tarkistuksen voit tehdä applikaatiossa tai netissä omilla sivuillasi. Tiedotamme jäseniämme sähköpostitse ja suosittelemme myös tarkistamaan sähköpostisi roskapostikansion.  

PT-maksut laskutetaan tavalliseen tapaan ja pyydämme sinua ystävällisesti maksamaan vastaanottamasi laskun kokonaisuudessaan.

Olemme pidentäneet PT-paketin voimassaoloaikaa 2 kuukaudella.

Bootcamp ryhmätreenit on keskeytetty sulun ajan. Keskuksien auettua ryhmä alkaa taas ja voit aloittaa treenejä.

Olemme pidentäneet lahjakortin voimassaoloaikaa 2 kuukaudella.

Haastavasta tilanteesta johtuen saamme monta yhteydenottoa asiakaspalveluumme samaan aikaan, jolloin emme valitettavasti pysty käsittelemään kyselyäsi välittömästi. Käsittelemme toki pyyntösi mahdollisimman pian ja päivitämme jatkuvasti lisätietoja nettisivuillemme.

Toivomme, että haluat jatkaa jäsenyytesi meillä siitä huolimatta, että elämme nyt vaikeita aikoja. Jos kuitenkin haluat irtisanoa jäsenyytesi, voit tehdä sen jäsenehtojemme mukaisesti kalenterikuukauden irtisanomisaikaa noudattaen. 

ELIXIA halusi 13.3. lähtien antaa kaikille täyden käyttöoikeuden digitaalisiin tuotteisiimme, joita olemme jatkuvasti laajentaneet ja kehittäneet, jotta voisimme parhaalla mahdollisella tavalla motivoida liikunnan pariin näinä haastavina aikoina kun keskuksemme ovat väliaikaisesti suljettuina. Nyt olemme päättäneet antaa nämä digitaaliset tuotteet ensisijaisesti jäsentemme käyttöön. 


Jos et ole jäsen tai olet päättänyt jäädyttää jäsenyytesi, voit silti käyttää osaa digitaalisista tuotteistamme. Treeniohjelmat, 20 Days of Yoga ja muutamaa Online Training -tunti on edelleen käytettävissäsi veloituksetta. Jos haluat kaikki Online Training- ja Livestream -tunnit käyttöösi voit avata/ostaa digitaalisen jäsenyyden hintaan 14,90 € / kk.

Hei, asiakaspalvelumme on valitettavasti hyvin ruuhkautunut juuri nyt. Pyydämme ymmärrystä hyvin poikkeuksellisen tilanteen keskellä. Pyrimme vastaamaan tiedusteluihin mahdollisimman nopeasti. Yleisimpiin kysymyksiin löydät vastauksia ylempää tältä sivulta ja pidämme sinut ajan tasalla myös täällä: www.elixia.fi/corona Voit edelleen jatkaa treenaamista kanssamme kotona Online Training -harjoitustemme parissa sekä Live -tunneillamme, kunnes voimme toivottaa sinut tervetulleeksi takaisin keskuksiimme. 💪🏻💙

Yhteydenottolomake

Chat ja puhelin

image25ccj.png CHAT

Aloita chat tästä

AUKIOLOAJAT

Maanantai - Perjantai:

09:00-17:00

 

imagerw3ao.png PUHELIN

AUKIOLOAJAT

Maanantai - torstai 

09:00-17:00

Perjantai 

10.00-14.00

Hinta 8,8 snt/min. Hinta ulkomailta soitettaessa paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.