Ohjeita jäsenyyteen liittyen koronavirustilanteen aiheuttaman poikkeustilanteen aikana

Here you’ll find answers about membership during the exceptional situation caused by coronavirus. 

Keskuksemme olivat tilapäisesti suljettuna koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi ajalla 12.3.-23.4.2020. Ajalla 12.3.-25.3.2020 jäsenyys on ollut tauolla, ja ajalla 26.3.-23.4.2020 sinulla on ollut käytössäsi ELIXIA digitaalinen jäsenyys hintaan 14,90 €/kk. Digitaalisesta jäsenyydestä ja muista hyvitysvaihtoehdoista on lähetetty sähköposti- tai tekstiviestitiedote 30.3.2020. Jos viesti ei ole tullut sinulle perille, tarkistathan myös roskapostikansion. 

Jäsenyytesi palautuu automaattisesti samanlaiseksi kuin ennen sulkemista perjantaina 24.4.2020, jolloin keskuksemme avattiin jälleen treenikäyttöön. Jos et halua tulla harjoittelemaan keskuksiin koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen aikana, ole yhteydessä ELIXIA Asiakaspalveluun osoitteessa asiakaspalvelu@elixia.fi.

ELIXIA-keskukset avattiin treenikäyttöön jälleen perjantaina 24.4.2020. Treenit jatkuvat keskuksissa rajatuin toimenpitein THL:n suosituksia noudattaen. Lue lisää erityistoimenpiteistämme, sekä mitä sinun tulee jäsenenä huomioida, kun tulet keskuksiimme treenaamaan täältä

 

Jos et pysty tai et halua jatkaa harjoittelua keskuksissamme juuri nyt, tarjoamme edelleen laajan valikoiman ohjattuja Online Training - ja Livestream-tunteja, sekä valmiita treeniohjelmia, joiden avulla voit jatkaa harjoittelua kotona. Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset kotona treenaamiseen!

Digitaalinen jäsenyys sisältää:

✔ 119 erilaista Online-treeniä – joogaa, voima- ja kestävyystreenejä ja tanssia.
✔ Ohjattuja live-treenejä joka päivä, niin pitkään kuin joudumme olemaan suljettuina. 
✔ Ääniohjattuja treenejä – mindfulness ja meditaatio tai kuuntele vaikka juoksuharjoitteet samalla kuin juokset.
✔ Online-treenejä koko perheelle. 
✔ Yli 100 treeniohjelmaa joista valita – voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. 
✔ Lyhyitä joogaharjoituksia, joilla kehität liikkuvuutta ja rentoudut.
✔ SATSin ja psykologi Carina Carlin kehittämä eksklusiivinen audio-ohjelma: 12 askelta parempaan mielenhallintaan.
✔ Audio-ohjelma itsensä kehittämiseen, kuinka selviytyä eristyksissä itsesi kanssa ja kuinka pärjätä parisuhteessa, kun molemmat ovat jatkuvasti kotona – ohjelma on tehty yhteistyössä norjalaisen lääkärin Ole Petter Hjellen kanssa.

 

Jos haluat jatkaa harjoittelua koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen takia väliaikaisesti digitaalisella jäsenyydellä, ole yhteydessä ELIXIA Asiakaspalveluun osoitteessa asiakaspalvelu@elixia.fi.

Olemme koonneet kaikki, mitä tarvitset kotona treenaamiseen yhteen paikkaan! Täältä löydät motivaatiota ja ohjeita kotitreeneihin, jotta voit jatkaa terveellisiä elämäntapoja halutessasi kotoa käsin. Kaikilla jäsenillämme on edelleen jäsentyypistä riippumatta pääsy Online-treeniympäristöömme poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen.

Jos et kuitenkaan halua jatkaa harjoittelua koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen johdosta keskuksissamme tai digitaalisen treeniympäristömme välityksessä, ota yhteyttä ELIXIA Asiakaspalveluun osoitteessa asiakaspalvelu@elixia.fi. Jäsenyyden jäädytys pidentää jäseyyden sitoutumisaikaa normaalien jäsenehtojemme mukaisesti jäädytyksen keston ajan.

Olemme lähettäneet kaikille jäsenillemme sähköpostia hyvityksiin liittyen. Toivottavasti olet toiminut hyvityksen suhteen sähköpostista löytyvien ohjeiden mukaisesti. 

Huhtikuussa erääntyvällä laskulla on huomioitu hyvitykset 13.4.2020 asti. 14.4.2020 eteenpäin koskevat hyvitykset huomioidaan toukokuussa erääntyvällä laskulla.

Tarkistathan, että omat yhteystietosi ovat ajan tasalla. Tarkistuksen voit tehdä applikaatiossa tai netissä omilla sivuillasi. Tiedotamme jäseniämme sähköpostitse ja suosittelemme myös tarkistamaan sähköpostisi roskapostikansion.  

 

Olemme pidentäneet PT-paketin voimassaoloaikaa väliaikaisen kiinniolon ajalta 2 kuukaudella.

Olemme pidentäneet lahjakortin voimassaoloaikaa 2 kuukaudella.

Haastavasta tilanteesta johtuen saamme monta yhteydenottoa asiakaspalveluumme samaan aikaan, jolloin emme valitettavasti pysty käsittelemään kyselyäsi välittömästi. Käsittelemme pyyntösi mahdollisimman pian ja päivitämme jatkuvasti lisätietoja nettisivuillemme.

Olemme koonneet kaikki, mitä tarvitset kotona treenaamiseen yhteen paikkaan! Täältä löydät motivaatiota ja ohjeita kotitreeneihin, jotta voit jatkaa terveellisiä elämäntapoja halutessasi kotoa käsin. Kaikilla jäsenillämme on edelleen jäsentyypistä riippumatta pääsy Online-treeniympäristöömme poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen. Tarjoamme laajan valikoiman Online Training -tunteja.
 
Jotta pääset digitaaliseen treeniympäristöömme, sinun tulee kirjautua sisään Omille sivuillesi. Etkö ole ennen kirjautunut? Katso täältä kirjautumisohjeet.

Hei, asiakaspalvelumme on valitettavasti ruuhkautunut - pyrimme vastaamaan tiedusteluihin mahdollisimman nopeasti. Yleisimpiin kysymyksiin löydät vastauksia ylempää tältä sivulta. Kiitos yhteistyöstä!

Yhteydenottolomake

Chat ja puhelin

imagetq6y.png CHAT

Aloita chat tästä

AUKIOLOAJAT

Maanantai - Perjantai:

10:00-15:00

imagey50o.png PUHELIN

AUKIOLOAJAT 1.7. alkaen

Maanantai - Perjantai: 

10:00-14:00

+358 10 309 92 14


Hinta 8,8 snt/min. Hinta ulkomailta soitettaessa paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.