Mentra by SATS

ELIXIAn jäsenenä käytössäsi on Mentra by SATS -treenisovelluksen voit päivittää palvelun laajempaan Mentra Digital- tai Mentra Premium -tasoon alennettuun hintaan. Lue lisää Mentran eri vaihtoehdoista alta.

Mentra Digital

ELIXIAn jäsenenä saat alennuksen Mentra Digital -tasosta. Katso hinnat osoitteesta elixia.fi
 
Mentra Digital on laajempi digitaalinen treenimaailma, jonka kautta saat käyttöoikeuden Mentran koko treenisisältötarjontaan sekä useimpiin muihin toimintoihin. Valitse suosikkisi satojen treenien joukosta, treenaa muiden jäsenten kanssa live-lähetysten avulla ja paljon muuta! Mentra Digital avautuu sinulle Mentra by SATS -sovelluksen kautta puhelimessa, iPadilla ja TV:ssä, sekä nettiselaimen kautta tietokoneella osoitteessa https://mentra.coKäytössäsi on 1 käyttäjäprofiili. Mentra Digital ei ole yhteensopiva Rflex-harjoituspeilin kanssa.
 
Hanki itsellesi Mentra Digital
Saadaksesi Mentra Digital -jäsenyyden käyttöösi, toimi näin:
  • Mene osoitteeseen https://mentra.co ja luo henkilökohtainen Mentra profiili. Tärkeää: Käytä samaa sähköpostiosoitetta, jonka olet rekisteröinyt ELIXIAn jäsentietoihisi. Näin saat ELIXIA-alennuksen automaattisesti käyttöösi.
  • Valitse päivitä "Mentra Digital"
  • Lisää maksutietosi
  • Aloita harjoittelu Mentran verkkosivun tai Mentra by SATS -sovelluksen kautta.

Mentra Premium

Mentra Premium kattaa kaiken treenisisällön ja toiminnot kaikilla alustoilla (mukaan lukien Rflex-harjoituspeilin) Valitse suosikkitreenisi satojen harjoitusten joukosta, treenaa muiden jäsenten kanssa live-lähetysten avulla ja paljon muuta! Mentra Premium avautuu sinulle Mentra by SATS -sovelluksen kautta puhelimessa, iPadilla ja TV:ssä, sekä nettiselaimen kautta tietokoneella osoitteessa https://mentra.coKäytössäsi on 5 käyttäjäprofiilia, eli koko perhe voi treenata samalla jäsenyydellä.
 
Jos sinulla on ELIXIAn koko Pohjoismaat kattava "All inclusive" -jäsenyys, myös Mentra Premium kuuluu jäsenyyteesi. Käytä samaa sähköpostiosoitetta, jonka olet rekisteröinyt ELIXIAn jäsentietoihisi. Näin saat Mentra Premiumin käyttöösi automaattisesti niin kauan, kun käytössäsi on ELIXIAn All Inclusive -jäsenyys.

Hanki itsellesi Mentra Premium
Jos sinulla on käytössäsi Mentra Digital -jäsenyys ja haluat päivittää sen Mentra Premium tasolle, toimi näin:
  • Mene osoitteeseen https://mentra.co ja luo henkilökohtainen Mentra profiili. Tärkeää: Käytä samaa sähköpostiosoitetta, jonka olet rekisteröinyt ELIXIAn jäsentietoihisi. Näin saat ELIXIA-alennuksen automaattisesti käyttöösi.
  • Valitse päivitä "Mentra Premium"
  • Lisää maksutietosi
  • Aloita harjoittelu Mentran verkkosivun tai Mentra by SATS -sovelluksen kautta.
Haluatko tietää lisää Mentrasta? Lue lisää täältä
Mentra by SATS is ELIXIA' innovation within digital home workouts. With Mentra we give you a new and unique interactive digital workout. Workout where you want, when you want, what you want!
 
Voit hallinnoida Mentra-profiiliasi ja -jäsenyyttäsi Mentran verkkosivujen kautta. Huomioi, että Mentran palveluihin sinun tulee käyttää omaa kirjautumistunnusta (käytä samaa sähköpostiosoitetta, minkä olet rekisteröinyt ELIXIAn jäsentietoihisi. Näin saat ELIXIA-alennukset käyttöösi Mentran palveluista).
 
Tarvitsetko apua?
Jos tarvitset apua profiilisi käyttöönotossa, jäsenyytesi hallinnassa tai sinulla on kysyttävää Mentran tuotteista, voit ottaa yhteyttä Mentran tukipalveluun osoitteessa:
mentra.co

Jos tarvitset tukea Mentran palvelujen kanssa, saat apua Mentran verkkosivuilta

Täältä asiakaspalvelusivulta löydät paljon hyödyllistä tietoa jäsenyyteesi liittyen. Käytä apuna hakukenttää sekä aihealueiden alavalikoita ☝️

Ota meihin yhteyttä

imagetq6y.png CHAT

Aloita chat tästä

AUKIOLOAJAT

Maanantai - Torstai:

09:00-16:00

Perjantai

10:00-14:00

 

imagey50o.png PUHELIN

AUKIOLOAJAT 

Maanantai - Torstai: 

10:00-15:00

Perjantai

10:00-14:00

+358 10 309 92 14

Hinta 8,8 snt/min. Hinta ulkomailta soitettaessa paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Poikkeusaukioloajat

Ma 16.5. suljettu

 

imagehwe0r.png SÄHKÖPOSTI

Lähetä meille sähköpostia

Nopeimmin otat meihin yhteyttä Chat-palvelumme kautta. Sähköpostitse vastausaikamme voi olla pidempi, mutta vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin. Kiitos ymmärryksestä.