Mentra by SATS on ELIXIAn uusi digitaalinen verkkovalmennusalusta, joka yhdistää innovatiivisesti tuotteen, helppokäyttöisen digitaalisen alustan sekä monipuolisen treenisisällön yhdeksi liikuntaelämyksiä tuottavaksi palveluksi. Mentra by SATS on otettu Norjassa ja Ruotsissa käyttöön vuoden 2021 aikana ja nyt palvelu on tuotu myös Suomeen.

Mentran avulla sinulla on mahdollisuus treenata missä haluat, milloin haluat ja mitä haluat!

Mitä Online Training -palvelulle tapahtuu nyt?

Online Training -palvelu poistuu käytöstä kokonaan 1.7.2022. Kesäkuun alusta alkaen nykyistä Online Training -palvelua ei voi enää käyttää.

Hyvä uutinen - Mentra by SATS korvaa Online Training -palvelun ja siitä on sinulle monia mahtavia etuja:

  • Mentra on täysin uusi digitaalinen treenimaailma, joka avautuu sinulle Mentra 

    by SATS -sovelluksen kautta puhelimessa, iPadilla ja TV:ssä, sekä nettiselaimen kautta.

  • Mentran kautta sinulla on käytössäsi merkittävästi laajempi online-harjoitusten valikoima - palvelussa on tällä hetkellä yli 500 harjoitusta

  • Harjoituksia on enemmän eri tasoisille liikkujille, eri tuntipituuksilla, valmentajilla – yksinkertaisesti saat paljon enemmän.

  • Mentrasta löydät cardio-, voima-, liikkuvuus-, jooga- sekä tanssitunteja sekä paljon muuta.

  • Valikoimaa päivitetään säännöllisesti – eli pääset nauttimaan uusista harjoituksista sekä valmetajista jatkuvasti.

  • Valmentajat ovat alansa huippuosaajia ja kokeneita ohjaamaan ja motivoimaan sinua digitaalisesti. Haluamme tuottaa sinulle korkealaatuista palvelua sekä mahtavia liikuntaelämyksiä.

Luo Mentra by SATS -profiilisi nyt

Miksi Online Training -palvelu lopetetaan?

Haluamme jatkuvasti kehittää palvelujamme ja tarjota jäsenillemme entistä parempia treenipalveluja - myös digitaalisesti. Päätimme siirtyä Online Training -palvelusta Mentra by SATS -palveluun tarjotaksemme jäsenillemme entistä paremman ja monipuolisemman kokemuksen digitaalisesta harjoittelusta. Mentra by SATS treenimaailma on suurempi, monipuolisempi, laadukkaampi ja sitä päivitetään viikoittain. Palvelussa on tällä hetkellä yli 500 tuntia.

Mentra avautuu sinulle Mentra by SATS -sovelluksen kautta puhelimessa, iPadilla ja TV:ssä, sekä nettiselaimen kautta. Treenivalikoima kasvaa merkittävästi ja tarjontaa kehitetään jatkuvasti uusilla, fantastisilla harjoituksilla! Musiikki on lisensoitua ja se on peräisin tunnetuilta ja rakastetuilta artisteilta. Verkossa harjoittelu on siis edelleen mahdollista Mentra by SATS -sovelluksella - harjoittelu on entistä laadukkaampaa! 

Lue lisää Mentra by SATS jäsenyydestä ja alennuksistasi täältä

Onko sinulla ELIXIAn All-Inclusive -jäsenyys?

Jos sinulla on kaikki palvelut ja keskukset kattava ELIXIA-jäsenyys, kuuluu Mentra Premium -jäsenyys sinulle automaattisesti ja sisältyy ELIXIA-jäsenyyteesi. Luo Mentra-profiili käyttäen samaa sähköpostiosoite, joka on rekisteröity ELIXIA-jäsentietoihisi saadaksesi käyttöoikeuden.

Kaipaatko lisätietoja Mentra by SATS:sta? Lue Mentrasta lisää täältä