HiYoga on nyt täällä – uusi treenikonseptimme tarjoaa ainutlaatuisen ja laajan valikoiman joogaa optimaalisissa, juuri sitä varten rakennetuissa tiloissa.

Kiireisessä arjessa on tärkeää, että antaa itselleen omaa aikaa ja löytää paikan rauhoittumiselle. HiYogan avulla haluamme luoda sinulle tämän paikan. HiYoga tarjoaa kokonaisen skaalan elämyksiä kaikille, jotka haluavat syventyä joogan inspiroivaan maailmaan.

HiYoga sisältyy treenikonseptipakettiin ja maksaa ryhmäliikuntajäsenille + 10,00 €/kk. Tämän jälkeen pystyt osalistumaan kaikille treenikonseptitunneillemme: Build’n Burn, Prformance ja HiYoga (ei koske Oslon Schultz gate -keskusta) jäsenyytesi laajuuden mukaisesti. Jos haluat päivittää jäsenyyttäsi, ota yhteyttä asiakaspalveluun tai lähimpään keskukseesi.

HIYOGA-TUNNIT

HiYoga-tunneilla voit harjoitella joogaa varten suunnitelluissa miellyttävissä tiloissa. Kaikki ohjaajamme ovat sertifioituja ja kokeneita joogaopettajia. Voit valita useista erilaisista joogatunneista ja -tyypeistä. Tarjolla on kaikkea fyysisesti rankasta joogasta rauhalliseen ja palauttavaan joogaan.

Onko jooga sinulle uutta?

HiYoga sopii juuri sinulle. Meillä on useita tunteja, jotka sopivat aloittelijoille ja niille, jotka haluavat tutustua joogaan. Suosittelemme sinulle esimerkiksi HiYoga Basics -tuntia, joka on hyvä johdatus joogan perusliikkeisiin ja tekniikoihin.

Voi myös kokeilla HiYoga Recover- tai Gentle Flow -tunteja, jotka molemmat ovat helppoja ja sopivia tunteja joogan aloittamiseen. Valitse tunti aikataulustamme ja tule paikalle 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Silloin ehdimme opastaa sinut sisään, ja sinä ehdit vaihtaa vaatteet ja rullata joogamaton auki ennen tunnin alkua.

Mitkä HiYoga-tunnit sopivat aloittelijoille?

HiYoga Basic Tällä tunnilla käydään läpi perinteisiä joogaliikkeitä, eli tehdään muun muassa seisoma- ja istumasarjoja, eteen- ja taaksepäin taivutuksia sekä kiertoja. Tällä tunnilla tulee tutuksi aurinkotervehdys, joka on usein dynaamisen harjoittelun perusliike.

HiYoga Recover Recover on yksi nimikkotunneistamme. Se on suunniteltu kaikille niille, joilla on erityistarpeita vartaloonsa ja terveyteensä liittyen.

Gentle Flow Gentle Flow on Flow-tunneista rauhallisin ja hyvä vaihtoehto dynaamisen joogan harrastamiseen.

Ashtanga Primary Led Ohjatulla Ashtanga Primary Led -tunnilla käymme läpi ensimmäisen sarjan ohjaajan opastaessa tarpeen mukaan. Sarja alkaa aurinkotervehdyksestä, jonka jälkeen siirrytään seisoma- ja istumaliikkeisiin, eteen- ja taaksepäin taivutuksiin, kiertoihin ja pää alaspäin tehtäviin liikkeisiin.

Hatha Yoga Hatha-tunnilla opitaan fyysiset perusharjoitukset rauhallisessa tahdissa ja tehdään seisoma- ja istumaliikkeitä, eteen- ja taaksepäin taivutuksia, kiertoja, tasapainoharjoituksia ja pää alaspäin tehtäviä liikkeitä. Tunnilla keskitytään liikkeiden turvalliseen suorittamiseen ja välineiden oikeaoppiseen käyttöön ohjaajan opastuksella.

Ohjaajamme

Ohjaajamme auttavat sinua ja antavat kaikkensa, jotta sinä saat parhaan mahdollisen joogakokemuksen. Kaikki kohtaamasi ohjaajat ovat sertifioituja ja kokeneita joogaopettajia, jotka ovat saaneet koulutuksen opettamaansa joogasuuntaukseen.

Ohjaajamme ovat motivoivia ja inspiroivia. He ovat palavasti kiinnostuneita joogasta ja ottavat joogan opettamisen tosissaan.Sekä aloittelevat että kokeneet joogaajat ovat tervetulleita!