Lapset ja nuoret ovat tervetulleita meille!

Pohja liikunnalliselle elämäntavalle luodaan jo lapsuudessa, ja siksi haluamme kannustaa jäseniämme liikkumaan yhdessä perheen kanssa elämänvaiheesta riippumatta. Nuorten kanssa yhdessä harjoitteleminen on paitsi yhteistä laatuaikaa, se lisää myös koko perheen hyvinvointia.

Omalla liikunnallisella esimerkillä nuorelle on mahdollista antaa hyvät eväät tulevaisuuteen ja matkalle kohti aikuisuutta. Monissa perheissä arjen palapelin pitäminen koossa on vaikeaa, mutta me haluamme auttaa yhden palasen - liikuntaharjoittelun, löytyvän paikoilleen.

ELIXIA Together -jäsenyydellä 11-14-vuotias nuori harjoittelee keskuksissamme yhdessä huoltajan kanssa -50 % alennuksella. Jäsenyys antaa sinulle vanhempana mahdollisuuden treenata yhdessä lapsesi kanssa sekä ryhmäliikuntatunneilla että kuntosalilla. Personal Trainining -tapaaminen sisältyy jäsenyyteen.

Tutustu hinnastoon tästä ja jäsenyysvaihtoehtoihin tästä. Valitse "Opiskelijat ja nuoret". Alennus päivittyy automaattisesti syntymäajan laittamisen jälkeen.

*ELIXIA Together -jäsenyys ei ole myynnissä eikä sitä ole mahdollista käyttää laajemman aukiolon keskuksissamme: ELIXIA Töölö, ELIXIA Sörnäinen, ELIXIA Viikki, ELIXIA Myyrmäki, ELIXIA Suomenoja, ELIXIA Skanssi, ELIXIA Linnainmaa.