Ota haaste vastaan!

Haastamme sinut käymään kolmella eri ryhmäliikuntatunnilla kymmenen päivän sisällä marraskuun 30. päivään mennessä ja voit voittaa kuukauden treenit veloituksetta! Oletko valmis? Ota itseäsi niskasta kiinni, me tiedämme, että pystyt siihen!

Treenien vaihtelu on erinomainen keino pitää yllä motivaatiota sekä parantaa treenistä saatuja tuloksia. Lisäksi monien mielestä on hauskempaa ja tehokkaampaa harjoitella ryhmässä. Siksi haastamme sinut käymään eri ryhmäliikuntatunneilla!

Käy kolmella valitsemallasi ryhmäliikuntatunnilla 10 päivän sisällä. Voit valita vapaasti haluamasi seuraavista kuudesta haasteesta riippuen siitä, mitä haluat saavuttaa harjoittelullasi: nostaa sykettä, lisää voimaa, polttaa kaloreita, löytää sisäisen tasapainon, lisää energiaa tai saada treenatun vartalon. Lisätietoja eri haasteista ja ryhmäliikuntatunneista saat lähimmästä ELIXIA-liikuntakeskuksesta.

Miten haasteeseen osallistutaan?

Jos haluat ottaa haasteen vastaan, hae haastepassi ELIXIA-keskuksesta. Henkilökuntamme auttaa sinut alkuun ja antaa leiman jokaisesta suoritetusta ryhmäliikuntaharjoituksesta. Kun olet suorittanut haasteen kokonaisuudessaan, voit osallistua kilpailuun ja voittaa kuukauden veloituksettomat treenit. Jos olet jäsen (ja ryhmäliikunta sisältyy jäsenyyteesi), voit suorittaa niin monta haastetta kuin haluat aikavälillä 6.–30. marraskuuta 2017, kunhan käyt mainituilla kolmella haasteeseen liittyvällä tunnilla 10 päivän sisällä.

Miten voittajat valitaan?

ELIXIAn tuomaristo valitsee yhteensä 21 voittajaa (1 voittaja jokaisesta ELIXIA-keskuksesta), jotka saavat kuukauden treenit veloituksetta (arvo 36,00-99,00 €). Voittaja maksaa mahdollisen arpajaisveron. Voittajan on täytynyt suorittaa kaikki kolme ilmoitettua ryhmäliikuntatuntia valitun haasteen puitteissa ja esittää lisäksi parhaat perustelut voitolle. Voitto on käytettävä 30.6.2018 mennessä. Kilpailun voittajat ilmoitetaan Facebookissa joulukuun alussa. Ilmoitamme voittajille myös henkilökohtaisesti.

Eivätkö ryhmäliikuntatunnit sisälly jäsenyyteesi?

Ei ongelmaa! Ottaessasi haasteen vastaan saat automaattisesti oikeuden osallistua kolmelle ryhmäliikuntatunnille ja voit varata tunnin kotisivujemme tai sovelluksemme kautta. Lisätietoja saat asiakaspalvelusta.

Etkö ole jäsen? Tarjoamme sinulle nyt kolme veloituksetonta ryhmäliikuntatuntia!

Ota haaste vastaan

Uutiset

We will help you become a member