Fresh fitness liittyy ELIXIA -perheeseen!

ELIXIA -perhe kasvaa 1.3.2018 seitsemällä uudella liikuntakeskuksella, kun Suomen Fresh Fitness -keskukset muuttuvat ELIXIA BASE -keskuksiksi. ELIXIA BASE on uusi konsepti pitemmillä aukioloajoilla ja edullisemmilla hinnoilla.

Uudet ELIXIA BASE -keskukset ovat avoinna klo 05.00–24.00 vuoden jokaisena päivänä. Henkilökunta on paikalla keskuksessa erillisten palveluaikojen mukaisesti. ELIXIA BASE -keskuksissa tarjotaan jatkossakin Les Mills -ryhmäliikuntatunteja, ja lisäksi ELIXIA BASE -jäsenet saavat käyttöönsä kaikki ELIXIAn digitaaliset työkalut.

ELIXIA BASE -keskukset

Helsinki

ELIXIA BASE Sörnäinen
ELIXIA BASE Viikki
ELIXIA BASE Töölö

Espoo

ELIXIA BASE Suomenoja

Vantaa

ELIXIA BASE Myyrmäki

Tampere
ELIXIA BASE Linnainmaa

Jyväskylä
ELIXIA BASE Jyväskylä

Olen ELIXIAn jäsen, mitä tämä tarkoittaa minulle?

Jos jäsenyyteesi sisältyy kaikki pääkaupunkiseudun ELIXIA -keskukset, sisältyy myös kaikki pääkaupunkiseudun ELIXIA BASE -keskukset jäsenyyteesi automaattisesti 1. maaliskuuta alkaen.

Jos jäsenyyteesi sisältyy kaikki ELIXIA -keskukset Tampereella, sisältyy jäsenyyteesi 1. maaliskuuta alkaen myös Tampereen ELIXIA BASE -keskus.

Jos sinulla on koko Suomen tai Pohjoismaat kattava jäsenyys, jäsenyyteesi tulee kattamaan myös kaikki ELIXIA BASE -keskukset tällä alueella. Jos et ole varma millainen jäsenyys sinulla on, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Sisäänpääsy ELIXIA BASE -keskuksiin tapahtuu näyttämällä jäsenkorttia tai -ranneketta sisääntuloportissa sijaitsevaan kortinlukijaan.

Tulethan ensimmäisellä kerralla tutustumaan ELIXIA BASE -keskukseen henkilökunnan ollessa paikalla:

Maanantai–torstai: 12:00–21:00

Perjantai 12:00–19:00

Lauantai: 10:00–14:00

Täältä  löydät vastauksen usein kysyttyihin kysymyksiin ELIXIA BASEsta nykyisille ELIXIAn jäsenille.

Täältä löydät vastauksia Fresh Fitnessin jäsenille koskien ELIXIA BASE-jäsenyyttä.

Treenaaminen ELIXIA BASE -keskuksessa

Kun ELIXIA BASE -keskukset ovat avanneet ovensa 1. maaliskuuta, kaikki ryhmäliikuntatunnit tulevat näkyviin ELIXIA -sovellukseen, aivan kuten ELIXIA -keskustenkin tunnit. Voit varata paikan tunnille, jos kyseinen keskus sisältyy jäsenyyteesi. ELIXIAn ryhmäliikunnan varaussäännöt ovat voimassa myös ELIXIA BASE -keskuksissa.

Virtuaaliryhmäliikuntatunnit eivät ole varattavissa, vaan voit osallistua tunnille saapumalla paikan päälle keskukseen.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan uusiin ELIXIA BASE -keskuksiimme! 

Uutiset