pixel tracking

Turvallista harjoittelua

ELIXIAssa

Täältä löydät ajan tasaisen tiedon voimassaolevista erityistoimenpiteistämme sekä siitä, miten yhdessä luomme turvallisen treeniympäristön kaikille ELIXIAssa treenaaville.

Kohti onnellisempaa ja terveellisempää elämää ELIXIAn kanssa

Tervetuloa Pohjoismaiden suurimpaan kuntokeskusketjuun! 250 liikuntakeskusta, treenejä sisällä ja ulkona, 120 erilaista ryhmäliikuntatuntia ja lähes 200 Online Training -tuntia verkossa. Inspiroiva henkilökunta ja koulutetut Personal Trainerit kannustavat sinua kohti omia treenitavoitteitasi.


Treeniajat kuntosalille

pk-seutu & Turku

Uusista rajoituksista johtuen pääkaupunkiseudun ja Turun (alkaen 8.3.) ELIXIA-keskusten kuntosaleille pääsee treenaamaan ainoastaan ajanvarauksella 55 minuutin ajaksi. Tutustu huolella varaussääntöihin ennen ensimmäistä varausta. Tervetuloa!


Treenaa kotona

omassa olohuoneessasi

Treenaa missä ja milloin vain! Helpottaaksemme Online Training -palvelussa navigointia olemme tehneet sinulle valmiin aikataulun.


UUSI ELIXIA SKANSSI

ON AVATTU TURKUUN

Tervetuloa tutustumaan!


Pidä kiinni treenirutiineista Personal Trainerin avulla

Personal Trainerin kanssa treenaaminen on innostavaa, motivoivaa ja tehokasta joka kerta - ja näin saavutat myös tuloksia! ❤


Liikunta tekee sinut älykkäämmäksi

Tiesitkö, että 4 minuuttia fyysistä aktiivisuutta antaa sinulle paremman keskittymiskyvyn jopa seuraavan tunnin ajaksi?


Uutena jäsenenä ELIXIAlla

Mukava, että olet valinnut ELIXIA-jäsenyyden! Täältä löydät kaiken tiedon, jota uutena jäsenenä tarvitset – mm. miten teet treenivarauksen ja miten löydät inspiraatiota treeneihisi.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi