pixel tracking

Treenaa 1 kk veloituksetta

Ei liittymismaksua

Energiaa kesän rientoihin! Hyödynnä mahtava kesätarjouksemme ja aloita jo tänään.

Kohti onnellisempaa ja terveellisempää elämää ELIXIAn kanssa

Tervetuloa Pohjoismaiden suurimpaan kuntokeskusketjuun! 250 liikuntakeskusta, treenejä sisällä ja ulkona, 120 erilaista ryhmäliikuntatuntia ja lähes 200 Online Training -tuntia verkossa. Inspiroiva henkilökunta ja koulutetut Personal Trainerit kannustavat sinua kohti omia treenitavoitteitasi.

Covid-19

Vastuullinen treeniympäristö on meille sydämen asia. Täältä löydät ajantasaisen tiedon voimassaolevista erityistoimenpiteistämme.


TREENAA KESÄLLÄ KAIKISSA

SUOMEN ELIXIA-KESKUKSISSA!

28.6.-8.8.2021 välisenä aikana sinulla on vapaa pääsy kaikkiin Suomen ELIXIA-keskuksiin jäsenyydestäsi riippumatta. Pakkaa siis treenikassi mukaan, kun lähdet kesälomamatkalle pääkaupunkiseudulle, Turkuun tai Tampereelle.


Ryhmäliikuntaa

koko kesän!

Olemme halunneet varmistaa laajan tarjonnan liveryhmäliikuntaa myös kesällä, jotta sinulla olisi energiaa kaikkiin kesän rientoihin. Tunneillamme on tällä hetkellä erittäin mukavasti tilaa – myös jonosijoilta on suuret mahdollisuudet saada paikka tunnille, eli varaa rohkeasti, vaikka jonoa hieman olisikin.


Kaipaatko

treenihaastetta

kesään?

Tämän kesän hauskin tapa pysyä aktiivisena! Kokeile yhtä neljästä treenihaasteestamme - valitse yksi tai kokeile kaikkia! Haasta myös ystäväsi mukaan.


Pidä kiinni

aktiivisuudestasi

myös kesälomalla

Näetkö itsesi joogaamassa kesäisenä aamuna laiturilla? Online-treeniemme avulla on helppo treenata, missä ikinä kesääsi vietätkään! Olemme juuri lisänneet 28 uutta Online-treeniä ja kesän aikana on tulossa vielä lisää!


Mango

smoothie bowl

Houkutteleva välipala kermaisella koostumuksella - miltä kuulostaisi? Tässä on kaikille mangorakastajille todella herkullinen ja helppo resepti!


AVAAMME UUSIA

ELIXIA-KESKUKSIA

Toimintamme laajenee ja avaamme vuoden 2021 aikana uusia ELIXIA-keskuksia. Tutustu ennakkomyyntitarjouksiin ja liity perustajajäseneksi jo tänään!


Uutena jäsenenä ELIXIAlla

Mukava, että olet valinnut ELIXIA-jäsenyyden! Täältä löydät kaiken tiedon, jota uutena jäsenenä tarvitset – mm. miten teet treenivarauksen ja miten löydät inspiraatiota treeneihisi.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi